ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
The Service Spot | Άλιμος Αττική

 

 
Τι φταίει και δεν βγάζει το air condition κρύο αέρα;

Η κυριότερη αιτία που το air condition του αυτοκινήτου δεν βγάζει κρύο αέρα είναι η έλλειψη φρέον. Η συμπλήρωση φρέον αποτελεί μια πολύ απλή διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει υποστεί βλάβη κάποιο ηλεκτρολογικό μέρος του αυτοκινήτου σας, κάτι που θα απαιτούσε περαιτέρω διάγνωση.
 
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω μπαταρία;

Ο χρόνος που απαιτείται για την αντικατάσταση δεν είναι συγκεκριμένος. Ανάλογα με την μπαταρία, ο χρόνος της διάρκειας ζωής μπορεί να ποικίλει. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι μετά την πάροδο 2-3 ετών, μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση της μπαταρίας σας ανά πάσα στιγμή.
 
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζει ο ιμάντας χρονισμού;

Ο ιμάντας χρονισμού θα πρέπει να αλλάζει κάθε 75.000 με 90.000 χιλιόμετρα ή μετά την πάροδο 5ετίας σε περίπτωση που δεν έχετε διανύσει τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα. Καλό βέβαια και σε αυτήν την περίπτωση είναι να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή σας, καθότι τα νούμερα αυτά μπορεί να διαφέρουν.
 
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζονται τα αμορτισέρ;

Τα αμορτισέρ δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάζουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μόλις διαπιστώσετε, όμως, κακή οδική συμπεριφορά του οχήματός σας θα πρέπει άμεσα να επισκεφτείτε το συνεργείο μας για αντικατάσταση.
 
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τακάκια;

Τα τακάκια θα πρέπει να αλλάζονται, είτε μόλις εμφανιστεί φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό του αυτοκινήτου, είτε μόλις διαπιστωθεί περίεργος ήχος. Το κάθε πότε θα πρέπει να αντικατασταθούν εξαρτάται από τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει και υπό ποιες συνθήκες οδήγησης. Σε κάθε περίπτωση, το εξειδικευμένο μας προσωπικό ελέγχει την κατάσταση που έχουν τα τακάκια σας στο ετήσιο service αυτοκινήτων.