Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

THE SERVICE SPOT
Συνεργείο Αυτοκινήτων | Άλιμος Αττική




Κωνσταντίνος Αρμεύτης

Μηχανολόγος μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης απόφοιτος ΑΤΕΙ Χαλκίδας.

Ερωτευμένος με τα αυτοκίνητα σε τέτοιο βαθμό, που χρειάστηκε να σπουδάσει σε ανώτερο επίπεδο προκειμένου να τα καταλάβει.
Άνθρωπος  που πάει by the book, γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει,  αυτό αποδίδει και κοιμάται ήσυχος μετά από μια επισκευή.
Μπορεί να παραμείνει στο συνεργείο δουλεύοντας ώρες, καθώς ο ενθουσιασμός δεν έχει ξεφτίσει ακόμα, με την προϋπόθεση να  έχει αποκλειστική χρήση της επιλογής των τραγουδιών.

Πλέον χόμπι του έχει γίνει η μελέτη της ηλεκτρικής εποχής  των αυτοκινήτων, προκειμένου να ετοιμάσει το The Service Spot της νέας εποχής, της ηλεκτρικής.
Που και που, όταν βρίσκει τους πόρους, ασχολείται και με τους αγώνες 4 τροχών kart, καθώς και αυτοκινήτων. 
Είναι φοβερός στην πλαγιολίσθηση του καροτσιού στο super market.

Ωράριο εργασίας δεν έχει, οπότε θα τον βρείτε, εκτός από το μαγαζί και στο τηλέφωνο, όταν δεν ασχολείται με το γιο του.

 


 


Ιορδάνης Βασιλειάδης

Ο Άκης μας, ο μηχανικός του The Service Spot, γνωστός και σαν «λύνω προβλήματα».

Πράος και αποτελεσματικός άνθρωπος, βασιζόμενος στην πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο του αυτοκινήτου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μπορεί να επισκευάσει κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας, τόσο μηχανολογική όσο και ψυχολογική. 

Θα τον βρείτε στο συνεργείο μας  έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις, προσφέροντάς σας μια κούπα καφέ (γιατί φτιάχνει και ωραίο καφέ).

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα εγγονάκια του, που είναι όλος του ο κόσμος και που ζητούν να κάνει service τα αυτοκινητάκια τους, το οποίο καμιά έκπληξη δεν μας προκαλεί! Οπότε, μιλάμε για 24ωρη απασχόληση στο χώρο του αυτοκινήτου!

 

 

 




Αποστολή βιογραφικού

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας του The Service Spot, μπορείτε
να μας στείλετε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.